Our Party News

Het is èèn groot feest als Renée is geweest!

Als rasechte Amsterdamse is zij opgegroeid met muziek, en werd zij al op jeugdige leeftijd door haar vader meegenomen naar de Amsterdamse binnenstad om daar, op het biljard of op de tapkast haar zangkunsten te vertonen.

Het Amsterdamse levenslied stond altijd centraal in haar carrière en het juist dat levenslied, zo vol emoties, zo herkenbaar en puur dat haar succes bracht en nog steeds brengt.

Haar repertoire nodigt uit om mee te zingen en heeft die lach en die traan in zich waar Amsterdammers om bekend staan.
Wanneer Renée de Haan op het podium staat straalt ze een gezelligheid uit, een saamhorigheid die recht uit het hart komt
Het 'emotielied' waarvoor het leven een onuitputtelijke inspiratiebron vormt is haar op het lijf geschreven.

Inmiddels kan zij bogen op vele Nederlandstalige hits die hoge ogen gooiden in de Nederlandse Top 40, en zijn er al een achttal albums verschenen. “Vuile Huichelaar” (inmiddels ook in beatversie), “neem mij nog één keer in je armen”, “Mannen” en “Mooie blauwe ogen” zijn slechts een paar van de hits die Renée de bekendheid hebben gegeven die zij verdient. In 2009 verscheen de alom geprezen cd “Geef mij de sleutel” en dan nu in 2011 het geweldige nummer “Leen”

Renée, die nu al weer meer dan 30 jaar in het artiesten vak zit, weet steevast te boeien! Naast diverse radio, en TV-promotiewerkzaamheden heeft Renée een bomvolle agenda. Ieder weekend treed Renée op door het hele land.

Haar optreden is een waar schot in de roos, of het nu een café, een feestten of een bedrijfsfeest betreft…. Renée weet als een rasechte Amsterdamse het publiek altijd voor zich te winnen…. Wie deze veel gevraagde artieste kent, weet Renée de Haan daar kun je niet omheen!

Night Party

Bezoek ook eens de officiëele Renée de Haan Facebook pagina, klik hier

H Next Party